ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
Captcha *

ukvisas.ir

مراحل تهیه ویزای شنگن

اولین قدم برای ویزای شنگن گرفتن وقت سفارت و اقدام جهت دعوتنامه میباشد.-1

2-تکمیل فرم و تهیه مدارک مربوطه

دریافت فرم قارسی

لیست مدارک:

١ﭘﺮﯾﻨﺖ 3 ﻣﺎھﻪ ﺑﺎﻧﮑﯽ

2- ﺳﻨﺪ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ (ﻣﻨﺰل - زﻣﯿﻦ و ...)

3- ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﯾﺎ ﮔﻮاھﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ( ﺟﮫﺖ ﻣﺸﺎﻏﻞ آزاد - ﭘﺮواﻧﻪ ﮐﺴﺐ و ﺻﺎﺣﺒﺎن ﺷﺮﮐﺖ -روزﻧﺎﻣﻪ رﺳﻤﯽ

و اﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺷﺮﮐﺖ)

4- ھﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺳﭙﺮده ﺑﺎﻧﮑﯽ و ﯾﺎ اوراق ﻣﺸﺎرﮐﺖ

5- ھﺮﮔﻮﻧﻪ ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪی ﻗﺎﺑﻞ اراﯾﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ اﺟﺎره ﻣﻨﺰل و....

 

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز دﻋﻮت ﮐﻨﻨﺪه

١اﻗﺪام ﺟﮫﺖ دﻋﻮت ﻧﺎﻣﻪ

٢ﭘﺮﯾﻨﺖ ﺣﺴﺎب دﻋﻮت ﮐﻨﻨﺪه ﯾﺎ ﺑﺮﮔﻪ payslip ﯾﺎ ﻣﺪارک ﺷﻐﻠﯽ دﻋﻮت ﮐﻨﻨﺪه

3- ﻣﺪارک ﻣﻨﺰل دﻋﻮت ﮐﻨﻨﺪه (اﺟﺎره ﻧﺎﻣﻪ ﯾﺎ ﺳﻨﺪ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ)

4- ﮐﭙﯽ ﭘﺎﺳﭙﻮرت دﻋﻮت ﮐﻨﻨﺪه

اطلاعات مفید

دلار:      3320       یورو:    4621

پوند:      5510     درهم:   901

فرانک:   3770         ین:    322

 

اختلاف ساعات کشورها

تبدیل تاریخ شمسی به میلادی

 

 

 

صفحات اجتماعی

   

     سایت ما را در صفحات اجتماعی همراهی کنید.